Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy warto wydać na gp hazard

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś kupiłem sobie nx i dostałem na telefon promocje i mam troche kasy jeszcze. Warto wydać je na 7 gp hazardów? Bo wczoraj mi 100k poleciało

674071459604241683421.gif

Gość SynekMTG
Opublikowano

Jeśli nie masz potrzeb na kupno broni to jasne, że kupuj. Ja zawsze kupuje hazardy jak nie potrzebuje broni :>

Opublikowano

Ja bym te NX'y zostawił sobie na święta i poczekał co będzie, może znów dadzą Viewty Case lub inne rzeczy.

Ale jak potrzebne ci te GP to kupuj, może w te święta Nexon da jakieś permy za GP.

Opublikowano

Dla mnie to jest lotto, czasami będziesz po 1k lotał, a czasami trafi ci się po 25k. Ja bym poczekał jak mówi Flinn, czyli do świąt.

Bywalec
Opublikowano

No to głupio zrobiłeś.

Dostałeś 100k to przecież ci wystarczy.

Mogłeś sobie zostawić na święta

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

@UP tak ale ja miałem tak że kolega kupował sobie broń z mojego telefonu(kasa była jego) i dostałem 15 zł promocyjnie złożylismy się po 5 zł i sms za 25 zł. Z czego mu dałem coś za tą wygraną kasę.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ale nie wiedziales x_Dyskr3tny ci zaproponowal GP hazard nefilesie :D tak ale to jak bys trafil 6 w totka :D kto co woli

Opublikowano

opłaca się mi wczoraj 500k poleciało z GP Hazarda. a taka ilość gp zawsze się przyda.

Mu chodziło o GP Hazard 100k max a nie 2kk ;p

lucyfergif.gif

Bywalec
Opublikowano

Zwykły - Mała szansa na dużą wygraną, ale można wygrać 2 000 000 gp.

Regular - Większa szansa na dużą wygraną, ale można wygrać 100 000 gp tylko

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...